INDAGACION.jpeg

Indagació al Ser

Ens encanta presentar-te aquest nou CURS tan sentit i pensat pels temps que estem vivint. Un curs que neix en una primera idea fa més de 15 anys i que s'ha anat elaborant i creant a foc lent, pensant-lo, sentint-lo i vivint-lo en pell pròpia. 

Un curs on farem un viatge de consciència a tots els cossos: físic, energètic, emocional, mental i espiritual.

Hem elaborat un fil conductor per fer aquest treball a través del passeig per cada un dels Chakras per tal de treballar en profunditat cada element, emoció que regeix cada un dels punts energètics del teu cos.

El programa es reparteix en 7 recessos, un cap de setmana mensual, de gener a juliol, tot i que no cal que assisteixis a tots, pots triar individualment els que més t'interessin, un o varis, i si vols, anar-los complementant en diferents anys. És a dir, pots fer un o varis Chakras aquest curs, i algun més o tots els altres, o inclús repetir els que ja has fet, l'any vinent. El curs està pensat per assolir una plenitud en cada mòdul en si mateix, i alhora, una finalitat més gran i general en fer-los tots. 

L'objectiu final està enfocat i dedicat a reconèixer i aconseguir desbloquejar les creences mentals i bloquejos emocionals estancats en el cos físic i energètic i obtenir així llibertat i benestar. 

Per aconseguir aquests objectius durant el curs es faran servir una àmplia varietat d'eines terapèutiques segons ho requereixi l'ocasió, Gestalt, Transpersonal, Yoga, Chikung, Shamanisme, etc.

Cada mes es treballarà en els temes d'un Chakra per tal d'aconseguir l'evolució, despertar i reconeixement de l'Ésser i expandir la consciència de les limitacions de l'ego a la plenitud del Ser. 

Els recessos són de cap de setmana en un espai a la natura entre Barcelona i Girona, on es gaudeix de tranquil·litat i silenci, amb vista a les muntanyes i cavalls passejant-se en llibertat. Gaudirem d'un cuidat menú vegetarià, ecològic i de proximitat preparat amb molt d'amor.

T'esperem en aquest preciós espai, on podràs endinsar-te en la profunditat de tu mateix per tal d'indagar en el més profund del teu Ser i renéixer en cada trobada.

general_1[1].jpg
logo_edited.png

Els 7 Retirs de l'Evolució del Ser

1r chacra

De la por a la confiança

PRIMER CHAKRA

(15, 16 i 17 de gener 2021)  COMPLET 

Pors a la inseguretat física, de la falta de protecció i nutrició d'una llar, a la malaltia, a la mort, i en general a la insuficiència econòmica per poder cobrir les teves necessitats bàsiques de forma còmoda i plena. (Pla físic)


En aquest primer mòdul entrem a treballar les pors, aquelles parts de nosaltres que de vegades ocultes o inconscients ens impedeixen avançar en la vida. El bloqueig del primer Chakra es dóna quan hi ha una o diverses mancances físiques que provoquen inseguretat en la vida; per exemple, la sensació de manca de protecció que s'hagi pogut experimentar en una primera infància, fora aquesta física o sentida. Un desequilibri podria ser també causat, no només per una manca, sinó per un excés de protecció o nutrició, creant així una desorientació a l'hora de posar límits sans a les necessitats pròpies. Treballarem el com ens relacionem amb les pors, la por a la manca d'abundància econòmica i sosteniment, la por a la malaltia i la por original, final i primaria, la por a la mort. Entendrem com es desbloqueja aquest primer Chakra, prenent el dret i mereixement de ser i estar per a encaminar-se cap a la plena confiança en la Vida, i així a poder manifestar les necessitats bàsiques de forma plena i plaent.

Programa del Retir 'De la Por a la Confiança':

Divendres 15 de gener 2021:

16.00h - Arribada i Acomodació

17.00h - Com em presento al Món

18.00h - Entenent els Chakras

19.00h - Ens endinsem en el Viatge al

              Primer Chakra

20.00h - La Foguera de les Pors

21.00h - Sopar

22.00h - Ceremonia de foc Homam per

              transmutar i alliberar Karma

Diumenge 17 de gener 2021:

9.00h -Desbloqueig i Tonificació dels

           Canals Energètics

9.30h -Esmorzar

10.00h - Re-Neixament

11.00h - La Identificació amb un mateix:

              El poder del nom

13.00h - Confiança a la Vida

14.00h - Dinar

15.00h - Tancament del 1r Cicle

16.00h - Tornada a casa

Dissabte 16 de gener 2021:

9.00h - Desbloqueig i Tonificació dels

            Canals Energètics

9.30h - Esmorzar

10.00h - El sentit de pertinença:

              El mereixement a Ser i Estar

11.00h - Reconeixent pors

12.00h - Des-Nusos Existencials

13.00h - Arrelament

14.00h - Dinar

16.00h - Constel·lacions Sistèmiques

18.00h - Una profunda mirada a la Mort

20.00h - Sopar

21.00h - Relaxació PsicoCorporal

chacra 2.jpg

Bloquejos emocionals que impedeixen el plaer a la vida, la lliure expressió emocional i sexual. (Pla emocional)

 

En aquest segon mòdul treballarem les emocions. Un segon chakra equilibrat es manifesta en una persona que s'expressa lliurement, trobant gratificant interactuar en el món. Si els desitjos es frustren i una persona reprimeix les seves emocions, pot arribar a identificar-se en la vida amb un paper de víctima de les circumstàncies externes, limitant la seva llibertat expressiva. També pot donar-se la reacció oposada i aprendre a manipular a l'altre per tal d'obtenir el que es desitja emocionalment. Les dues respostes condueixen, conscient o inconscientment, a la culpa. En l'edat adulta, aquests patrons es manifesten en la sexualitat i les relacions. Tots els éssers volem l'amor i l'aprovació emocional de l'altre i no ens adonem de tot el que fem en la nostra contra per obtenir-lo. Prendrem consciència i responsabilitat de la nostra expressió emocional per aconseguir gaudir de la vida amb total llibertat.

De la culpa al plaer

SEGON CHAKRA

(5, 6 i 7 de febrer 2021)

Divendres 5 de febrer 2021:

16.00h - Arribada i Acomodació


17.00h - Com em presento al Món
 

18.00h - Entenent els Chakras
 

19.00h - Ens endinsem al

              Viatge al 2n Chakra


20.00h - Sopar


21.00h - La Foguera de les Culpes

Dissabte 6 de febrer 2021:

8.00h - Yoga Terapeutic 2n Chakra
9.30h - Esmorzar
10.00h - Reconeixent les Culpes

12.00h - Nuesa Emocional

              'El dret al desig i al plaer'

14.00h - Dinar

16.00h - Constel·lacions Sistèmiques 
18.30h - Lliberar a la Victima i a l'abusador
20.00h - Sopar
21.00h - Relaxació psico-emocional

              'De la Culpa al Plaer'

Diumenge 7 de febrer 2021:

9.00h - Desbloqueig físic dels Canals                  Energètics
9.30h - Esmorzar
10.00h - Re-descobriment
12.00h - M'accepto i Gaudeixo la Vida
14.00h - Dinar
15.00h - Tancament del 2n Cicle
16.00h - Tornada a casa

Programa del Retir 'De la Culpa al Plaer':

3-amarillo[1].jpg

Creences limitants i de control que impedeixen conèixer i desenvolupar la personalitat individual i ens porten a viure el que no som. (Pla mental)


El tercer chakra representa la definició de l'ego, la formació de la individualitat i de l'opinió pròpia, que quan flueix adequadament es manifesta en una persona autònoma, responsable i capaç d'afrontar els reptes i fracassos de la vida amb enteresa, aprenent de la causa i efecte i construint una personalitat forta i apoderada. Quan una persona no ha pogut formar-se lliurement i les creences mentals limitants han format part del seu desenvolupament, es crearà una personalitat feble, incapaç de prendre decisions, mandrosa i avergonyida de si mateixa i els seus èxits, o bé una personalitat controladora i amb inclinació als resultats. Les dues reaccions es basen en una baixa autoestima i manca de voluntat per mostrar-se tal qual són, i és que amb el temps un deixa d'adonar-se'n de quines són les creences que el limiten i accepta viure des d'una personalitat i creences limitants que no honren la seva veritable essència i el que han vingut a fer en aquest món. Per a això, prendrem consciència de les nostres creences, del missatge dels nostres enutjos, i els conduirem a una transformació que permeti a la personalitat ser un instrument per experimentar el desig de l'Ànima a la Terra i no per viure esclaus de les nostres creences.

De la vergonya a l'autoestima

TERCER CHAKRA

(12, 13 i 14 de març 2021)

Programa del Retir 'De la Vergonya a l'Autoestima':

Divendres 12 de març 2021:

16.00h - Arribada i Acomodació

17.00h - Com em presento al Món
18.00h - Entenent els Chakras
19.00h - Ens endinsem al

              Viatge al 3r Chakra

20.00h - Sopar

21.00h - La Foguera de les Culpes

Dissabte 13 de març 2021:

8.00h - Yoga Terapeutic 3er Chakra
9.30h - Esmorzar
10.00h - Reconeixent el que m'enfada i                  desvaloritza
12.00h - Nuesa conceptal: 

              Com m'enfado
14.00h - Dinar
16.00h - Constel·lacions Sistèmiques 
18.30h - Deixar anar el control
20.00h - Sopar
21.00h - Relaxació psico-emocional:

              De la Vergonya a l'Autoestima

Diumenge 14 de març 2021:

 

9.00h - Desbloqueig físic dels Canals                       Energètics
9.30h - Esmorzar
10.00h - Re-afirmar-se
12.00h - Opino i em Responsabilitzo
14.00h - Dinar
15.00h - Tancament del 3er Cicle
16.00h - Tornada a casa

4-rosaverde%5B1%5D_edited.jpg

De l'egoisme a l'altruisme

QUART CHAKRA

(9, 10 i 11 d'abril 2021)

Alliberar-se del patiment i trobar l'equilibri en la vida obrint la capacitat d'estimar i veure a l'altre com a un mateix.


La vida és per compartir-se en societat, i pots estimar-la o patir-la, o totes dues, i en aquest mòdul veurem de què depèn. Entrarem en la capa del patiment i descobrirem el seu veritable significat per a alliberar-nos d'ell; entendrem el perdó, sovint tan mal comprès; i prendrem consciència de la importància de l'equilibri entre donar i rebre i el perquè de la nostra tendència cap a un costat o altre de la balança. També lidiarem amb els bloquejos que ens impedeixen el lliure fluir de l'amor en la nostra relació amb els altres i el perquè es manifesten: la gelosia, les relacions codependents, la soledat, l'abandonament, la vulnerabilitat. Treballarem en la compassió, l'empatia, l'acceptació i la integració, en la comprensió i importància de "tots som un", pel bé de la nostra vida en societat i aconseguir que aquesta sigui comprensiva, harmoniosa i amorosa.

5-azul_claro[1].jpg

De la mentida a la integritat

CINQUÈ CHAKRA

(7, 8 i 9 de maig 2021)

Trobar la veu interior, despertar la intuïció i alinear-se amb el propòsit de vida a través de viure honesta i íntegrament l'essència de l'Ésser.


Viure una mentida és expressar-te i manifestar-te en la vida d'una manera que en realitat no té res a veure amb qui veritablement ets ni amb el que realment vols fer en aquesta vida, creant un desequilibri en el cinquè chakra, per no saber escoltar. En aquest mòdul, aprendràs a ser conscient de la teva pròpia veu, a trobar el teu veritable to, i expressar-ho. Ser íntegre amb tu mateix. Despertar la intuïció i estar alineat amb el teu veritable Propòsit de Vida, ¿ja saps quin és? Viure honesta i íntegrament l'essència de l'Ésser i comunicar-ho al món, expressar-se creativa i assertivament a través de la intuïció, permetre ser un canal d'expressió divina, viure la teva màxima veritat, sense necessitat d'aparences, sense necessitat de complaure, sense necessitat de sacrificar-te, sense necessitat de passar desapercebut; sinó amb tota l'alegria d'estar vivint i vibrant la teva autenticitat.

6-azulindigo[1].jpg

Dels arquetips a la visió

SISÈ CHAKRA

(4, 5 i 6 juny de 2021)

Aprendre a reconèixer i utilitzar els arquetips en la vida segons sigui la nostra visió evolutiva i camí de l'ànima. Saber interpretar els missatges del subconscient a través dels somnis i les senyals de la vida.


Els arquetips ens serveixen per experimentar la vida, però si no sabem reconèixer quan una experiència ja ha complert la seva fi ens trobarem repetint patrons, insatisfets, i potser creant fantasies i conceptes mentals confosos, perdent contacte amb la realitat, somiant desperts; i de perllongar-ho pot portar a la falta de concentració, poca memòria, i fins i tot l'obsessió i els complexos.

El sisè chakra o Tercer ull té la funció de facilitar la comunicació amb el subconscient i amb el nostre aspecte diví. A través de l'observació i mitjançant el Tercer ull, podem interpretar els somnis i senyals de la vida amb la ment natural i no amb la ment racional, cosa que ens permet veure els patrons i arquetips que estem experimentant i reflexionar apropiadament el seu missatge i les nostres decisions. És la nostra guia per viure la vida amb significat, tal com la vam planejar abans de venir.

SEPTIMO CHAKRA.jpg

De l'Ego a l'Ésser

SETÈ CHAKRA

(juliol 2021)

Activa la connexió amb la consciència superior.


Activa la connexió amb la glàndula pineal per connectar amb una consciència superior. Saber sense saber com sabem el que sabem, però amb la total seguretat que la Saviesa arriba en el seu moment precís. Veure el món des del Ser i no des de la neurosi humana. Viure les experiències des de la Pau interior, des d'una connexió harmònica amb el Tot. Poder lliberar el vel de l'oblit i unir de nou l'experiència humana amb la divina, elevant la Terra al Cel. Desenvolupar aquest potencial de naixement que ens permet ser Éssers connectats amb la pròpia divinitat, amb la Saviesa mateixa de l'existència. Deixar de necessitar adquirir coneixement mundà per connectar amb la saviesa ja intrínseca en nosaltres, aquest saber interior, aquesta certesa que tots portem dins.


En aquest últim mòdul donarem tancament treballant globalment tots els chakras i aprofundint en tècniques de desbloqueig i tonificació dels canals energètics beneficiant l'equilibri de tots els cossos.

Aprendrem a transcendir el domini de la ment i aconseguir viure des del Ser conscient. També practicarem tècniques d'autodefensa psíquica.

Format del Curs:

UBICACIÓ:

Tres jornades d'activitats dirigides i d'estones lliures en un preciós indret dins els jardins i la casa de recessos i meditació Seon, amb cinc hectàrees en un paratge de somni, a 5 minuts del Parc Natural de Montseny, reserva de la Biosfera, a 40 minuts de Barcelona. La casa és una masia restaurada, envoltada de bosc i amb cavalls, amb una gran sala i gran piscina a l'aire lliure.
 
DIETES:
El menjar és ecològic i de proximitat, amb molts ingredients provinents de l'hort que sustenta el nostre amfitrió, en Josep, i que ell mateix ens cuinarà amb molt d'amor.
Menú = 20€ (Només a abonar en cas de no agafar el pack complet)
ALLOTJAMENT: 
L'allotjament és en habitació doble amb dos llits individuals, bany privat amb dutxa i vista al bosc i jardí.
DATES:
15, 16 i 17 de gener 2021
5, 6 i 7 de febrer 2021
12, 13 i 14 de març 2021
9, 10 i 11 d'abril 2021
7, 8 i 9 de maig 2021
4, 5 i 6 de juny 2021
juliol a confirmar
De divendres 1 de gener del 2021 al juliol del 2021.
Vine la data que prefereixis, o totes!
7 INTENSIUS de 3 dies al mes.
Divendres de 16 a 20h
Dissabte de 10 a 14h i de 16h a 20h
Diumenge de 10 a 14h.
De divendres a les 16h fins diumenge a les 16h.

ESPAIS:

TERAPEUTES:

28, 29 i 30 d'agost, Cardedeu (Bcn)
mirada_edited.jpg
Mon Roura Dalmau / Terapeuta Gestalt i Transpersonal.
La meva formació:
Utilitzo a cada sessió terapèutica l'eina que sento més adient adaptada a cada persona. La teràpia Gestalt d'adults i Infantil, la Teràpia​ Transpersonal, l'Antroposofia i​ Pedagogia Waldorf, la Kinesiologia Emocional, el Coaching i la Programació Neurolingüística i la Hipnosis Eriksoniana són la meva base de coneixament, la Meditació Vipassana i UCDM la meva inspiració, i l'eina més gran de totes, la relació de presència i escolta activa que es crea entre terapeuta i client.
El meu camí:
El meu camí ha estat sempre una recerca personal cap a l'enteniment i comprensió del sentit de la vida i l'existència humana. Del significat i sentit de tot plegat. Un camí ple de viatges a recòndits espais del món on he connectat amb parts de mi dels que ni en coneixia l'existència.
​El meu camí va passar també per viure uns anys en el paradís. Des d'aquella altra realitat, on vaig arribar a sentir la felicitat més gran que mai havia sentit, em va arribar la necessitat de fer-la extensible a tantes persones com em fos possible. Aquest​ és avui el meu desig.​
 
Silvia Roura Dalmau / Formadora de Ioga Terapèutic i Medicina Ayurveda

 

La meva formació:

Formadora de professors de ioga terapèutic i medicina ayurveda, naturòpata, acupuntora, paramèdic, dietista, terapeuta ontogónica (barreja de diverses teràpies ancestrals), intructora de Qi Gong (chi kung) i Falun gong, escriptora de llibres de salut i desenvolupament humà, practicant de shamanisme, tantra shri vidya i budisme vajrayana.

 

El meu camí:
He estat estudiant incansable, buscadora de la Veritat, amiga de la natura i amant del silenci i la solitud. Disfruto i jugo amb la màgia i la il·lusió de la vida, recordant que el meu únic propòsit és el de ser jo mateixa, d'expressar i sentir la bellesa i d'estar en harmonia..

Silvia%20-%20Brasil%20%20primer%20plano_

Mante-te al dia de novetats!

Subscriu-te al nostre butlletí i rep les novetats del que anem fent per no perdre't res!

Gràcies!

TESTIMONIS:
 
Vem tenir la oportunitat de conèixer a la Sílvia el mateix dia que assistiem per primer cop a l'Estima Estiu, i adquirir un dels últims exemplars del seu llibre dels Chakras fa un any, de veure i sentir l'energia vital de les dues germanes Roura juntes!❤️
Retrobar-nos de nou a l'últim retir va ser un esdeveniment màgic.
I ara, que bonic i quina emoció em fa veure la presentació d'aquest nou projecte! A la web es pot percebre l'amor i l'esforç que hi heu dedicat.
Gràcies per compartir-ho i estar-hi sempre al nostre costat Mon!! Tan de bo hi poguem assistir!💚🤍💜

Ana Izquierdo

Terapeuta i professora de ioga

APORTACIÓ:
3 DIES AMB TOTES LES SESSIONS I ACTIVITATS, ALLOTJAMENT I TOTS ELS ÀPATS. TOT INCLÒS = 333€/persona
CAP DE SETMANA AMB TOTES LES SESSIONS I ACTIVITATS  (sense allotjament - inclou dinar) = 290€/persona
CURS SENCER: Reserva el curs sencer i disfruta d'un 15% de descompte  2200€ (1725€ sense allotjament - inclou dinar)
*Per fer una immersió completa és aconsellable agafar el pack complet, ja que les activitats nocturnes i la convivència és molt enriquidora i alhora connectar completament ajuda a entrar en més profunditat en el treball que estaràs realitzant amb tu mateix/a. Així i tot ens ha semblat adient oferir l' opció de 'no residencial' per tal de poder gaudir de les activitats en qualsevol cas. Si esculls aquesta opció, demanarem el compromís de la puntualitat per tal de poder començar les activitats conjuntament i sense interrupcions.
 
 
Estem amb molta il.lusió d'oferir aquest espai i aquests dies per a un contacte real, un contacte amb tot allò que ens passa.

Vine a divertir-te, créixer, estimar i riure.
Un espai per trobar-nos, un espai per trobar-te i relacionar-te.
RESERVA ARA!
CONTACTA'NS PER MÉS INFORMACIÓ

I molt important!!!
Després de participar en el recés podràs formar part gratuïtament de les reunions terapèutiques quinzenals per continuar el teu procés d'acompanyament.